close ESC

Mastercard® promocija

Plaćajte svojom Mastercard karticom i 10% iznosa vraćamo na vaš PayDo promo račun

Do 31.12.2019. plaćajte PayDo usluge svojom registriranom Mastercard karticom za što vas nagrađujemo vraćanjem 10% potrošenog iznosa na poseban PayDo promocijski račun.

Na primjer, za 10 kuna plaćenih vašim registriranim Mastercardom, na vaš promocijski račun vratit će vam se jedna kuna! Na ovaj ćete način skupljati nagradni iznos do isteka promocijskog razdoblja, a zatim ćete s promocijskog računa moći koristiti prikupljena sredstva za plaćanje PayDo usluga. Upotrijebite vaš Mastercard i zaradite 10% plaćenog iznosa!

Pogodnost vrijedi do 31.12.2019.

* Povrat od 10% iznosa plaćenog registriranom Mastercard karticom, odnosi se isključivo na plaćanje satnih parkirnih karata.


Svoju Mastercard karticu registrirajte putem PayDo mobilne ili PayDo web aplikacije.

PayDo mobilna aplikacija

Prilikom kupnje parkirne karte, u koraku odabira načina plaćanja odaberite opciju +Dodaj karticu. Aplikacija će vas preusmjeriti na CorvusPay uslugu gdje je potrebno unijeti podatke vaše kartice. Po uspješnoj autorizaciji, vaša kartica će biti registrirana i spremna za plaćanja u PayDo aplikaciji.

U vašem profilu, odaberite opciju Moje kartice te dodajte novu karticu

Web aplikacija (app.paydo.hr) pod opcijom Plaćanja

Prilikom registracije kartice, sustav će teretiti karticu za iznos od 1 kn koji će odmah biti i vraćen na vaš račun. Registracija kartice se vrši putem Corvus Pay usluge (usluga autorizacije i naplate kreditnih i debitnih bankovnih kartica putem interneta – Internet Payment Gateway), a koja zaprima broj bankovne kartice i ostale podatke isključivo za identifikaciju i odobrenje transakcije.